Upland design studio er drevet af freelance art director, Janus Mikkel Jørnaa. Jeg skaber branduniverser, visuelle identiteter og designløsninger med nysgerrighed, erfaring og kompromisløs kreativ kant.

Upland-Studio_kontor_bw

Visuel klangbund for stærke fortællinger 

Freelance Art director, som tager os kærligt af dit projekt. Jeg arbejder over hele landet på tværs af brancher - og i tæt samarbejde med vores kunder forvandler jeg idéer og fortællinger til designs, der gør en positiv forskel. Grundstammen i min designproces er passion, dialog, vision og kreativ tænkning.

Upland Studio, skateboard

Janus Mikkel Jørnaa – Freelance Art Director 

Den visuelle kreativitet har altid ligget hos mig. Fra min tidlige ungdom, som tog afsæt i en stor fascination af street art og skate kultur, over årene som kreativ direktør og bureaupartner, til en periode som fri fugl og freelancer.
Nu er jeg tilbage som partner - denne gang i et mindre og mere agilt set up, hvor jeg ligeledes opererer som freelancer.

Kærligheden til kreativiteten er intakt, og det personlige forhold til kunder og samarbejdspartnere værdsætter jeg højt.

janus@uplandstudio.dk

Design & branding

Jeg skaber visuelle universer; eksperimenterer, forenkler og forstærker. Mit varemærke er kompromisløse og gennemførte brand-identiteter. På én gang tidløse og skabt til forandring.

Mit design forener det ekstraordinære grafiske håndværk med effektiv kommunikation og stærk passion med skarp position. Og det forbinder mennesker.

Min tilgang til designprocessen er båret af min nysgerrighed på mennesker, visioner og idéer. Sammen med kunderne søger jeg et dybt og grundlæggende kendskab til og forståelse for forretningen. Det sikrer, at mit visuelle udtryk rammer de rigtige værdier ind og skaber den optimale ramme for brandfortællingen.

Upland co-labs

Jeg samler på gode folk og holder af vores dygtige, kreative og skarpe forbindelser og tætte samarbejdspartnere. Størrelse på Upland gør mig fleksible og ofte samarbejder vi med fotografer, kunstnere, datajonglører og it-specialister på en lang række forskellige kreative projekter. Det betyder for dig, at jeg arbejder med branchens skarpeste hoveder og derfor kan tilbyde dig helstøbte designløsninger, der matcher dine behov og ambitioner. Se mere nederst på projektsiden

 

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

Upland Studio ApS
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B
8300 Odder

 

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B
8300 Odder

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B

8300 Odder

© Upland Studio 2022 – Privatlivspolitik

© Upland Studio 2022

© Upland Studio 2022

View