Upland er et design studio. Vi skaber brand-universer, visuelle identiteter og designløsninger med nysgerrighed, erfaring og kompromisløs kreativ kant.

Upland-Studio_kontor_bw

Visuel klangbund for stærke fortællinger 

Vi er et lille, engageret team, som tager os kærligt af dit projekt. Vi arbejder over hele landet på tværs af brancher - og i tæt samarbejde med vores kunder forvandler vi idéer og fortællinger til designs, der gør en positiv forskel. Grundstammen i vores designproces er passion, dialog, vision og kreativ tænkning.

Janus Mikkel Jørnaa – Art Director 

Den visuelle kreativitet har altid ligget hos mig. Fra min tidlige ungdom, som tog afsæt i en stor fascination af street art og skate kultur, over årene som kreativ direktør og bureaupartner, til en periode som fri fugl og freelancer.
Nu er jeg tilbage som partner - denne gang i et mindre og mere agilt set up, hvor jeg ligeledes opererer som freelancer.

Kærligheden til kreativiteten er intakt, og det personlige forhold til kunder og samarbejdspartnere værdsætter jeg højt.

janus@uplandstudio.dk

Ditte-Marie Tehrani – Antropolog

Jeg er vild med mennesker. Og er sådan rigtigt optaget af at forstå, hvordan vi (mennesker) indretter vores liv, organiserer os og forstår verden. Med den nysgerrighed, mit antropologiske blik og en hel masse erfaring med organisatoriske processer, evaluering, brug af data og kreativt læringsdesign er det min fornemste opgave i designprocessen at kombinere kulturel viden med strategisk indsigt.

Jeg har mangeårig erfaring som underviser, projektleder og konsulent - både fra konsulenthuse og i kommunalt regi.

Art Director + Antropolog = ?

Hvad sker der når man sætter en Art Directoren sammen med en antropolog i et halvt års tid? Det eksperiment har vi efterhånden fået lidt erfaring med. Og her er, hvad vi har fundet ud af:

Ved at samarbejde kan Art Directoren og antropologen skabe vellykkede projekter, der er visuelt tiltalende og kulturrelaterede.

Fordi …
Antropologen bringer en dyb forståelse af menneskelig adfærd med sig, mens Art Directoren er ekspert i visuel kommunikation og design.

Antropologen bidrager med indsigt i kulturmæssige sammenhænge i markedet, herunder nøgleværdier, overbevisninger og adfærd. Og Art Directoren bruger denne information til at skabe visuelle budskaber, der appellerer til målgruppen.

What’s not to like?
Art Director + Antropolog = Dobbelt Awesome

Upland co-labs

I Upland samler vi på gode folk og holder af vores dygtige, kreative og skarpe forbindelser og tætte samarbejdspartnere. Vores størrelse gør os fleksible og ofte samarbejder vi med fotografer, kunstnere, datajonglører og it-specialister på en lang række forskellige kreative projekter. Det betyder for dig, at vi arbejder med branchens skarpeste hoveder og derfor kan tilbyde dig helstøbte designløsninger, der matcher dine behov og ambitioner. Se mere nederst på projektsiden

 

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

hello@uplandstudio.dk

+45 22 11 28 59

Upland Studio ApS
Vestergade 49B
8000 Aarhus C

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B
8300 Odder

 

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B
8300 Odder

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B

8300 Odder

© Upland Studio 2022 – Privatlivspolitik

© Upland Studio 2022

© Upland Studio 2022

View